Besök Åhus Beachhandbollfestival och bo lyxigt

Vill du åka på en riktigt trevlig handbollsresa i Sverige så är det Åhus du ska besöka. Beachhandbollfestivalen är Sveriges största beachhandbollsturnering, förmodligen även Europas största. Redan 1997 grundades turneringen och sedan dess har åtskilliga lag spelat den klassiska turneringen. Stjärnor som Isabelle Gulldén och Stefan Lövgren fanns att hitta i den senaste upplagan. En sak som gör den här härliga turneringen så unik är att det finns plats för både professionella lag och hemmasnickrade lag. Även om alla tar deltagandet seriöst så handlar det till stor del om att ha kul. Detta är ett genialiskt sätt att få barn, ungdomar och vuxna att knyta band och närma sig handbollen på ett helt annat sätt. Många besökare väljer att återvända flera gånger efter det första besöket. Oavsett om du känner någon som spelar, ska spela själv eller bara är intresserad av sporten så är Åhus väl värt ett besök när festivalen kör igång.

Bo lyxigt nära Åhus

Naturligtvis kan du bo i närheten av festivalen men om du vill lyxa till det eller om du helt enkelt inte hittar boende så finns det prisvärda alternativ. I Kristianstad finns det till exempel gott om boenden, bland annat hittar du hotell från Elite här. Även i Åhus har du många boenden att välja mellan, från billiga hotell till stugor och till och med det vackra Bäckaskog slott.

Följ handbollsfestivalen på Facebook

Nu kan du få uppdateringar, nyheter och annat kul från Åhus beachhandbollfestival direkt på Facebook. Här hittar du bilder från festivalen, matcherna och besökarna. Med lite tur hittar du till och med dig själv där. Planera in din nästa handbollsresa redan idag!