Få hjälp med din handbollsskada

Forskning visar att handboll är den lagsport där spelarna löper störst risk att skada sig. Framförallt är det knäskador som är ett stort problem inom sporten. Idag finns det över 120 000 aktiva utövare och omkring 500 handbollsklubbar i Sverige.

Då kan naprapati hjälpa dig

Har du råkat ut för en skada och vill ta dig tillbaka till handbollsplanen kan det vara en bra idé att besöka en naprapat för rådgivning och hjälp. Naprapati kan hjälpa dig med att förebygga, rehabilitera samt behandla skador. Om du upplever smärta kopplat till dina rörelser kan naprapati var ett bra alternativ för dig. Det kan bland annat handla om smärta i rygg, knän, axlar eller nacke. Om du upplever besvär du vill ha hjälp med kan du klicka dig vidare online.

Därför bör du besöka en naprapat

Det finns många anledningar till varför det är fördelaktigt att söka rådgivning av en naprapat. En av anledningarna är att behandlingen du får via naprapati inte innebär några ingrepp eller mediciner. Istället får du hjälp via olika tränings- eller stretchningsprogram. Du kan även få massage eller andra övningar och rådgivning gällande dina besvär. All behandling sker manuellt, alltså med behandlarens händer.