För dig med intresse för tennis

Det finns få sporter som är lika klassiska och nervkittlande som tennis. Med sin anrika historia som går tillbaka till 1800-talet anses tennis vara en av världens största sporter.

Fotboll, ishockey, handboll och basket. Det finns knappt några sportentusiaster som kan argumentera emot att idrott är bäst på plats, men frågan är om inte tennis är den absolut bästa idrotten att titta på live.

Enkelt att boka resa

Med dagens digitala möjligheter är det enkelt för dig som sportälskare att på bara några få knapptryck boka en sportresa. Dessutom finns det väldigt många olika hemsidor som erbjuder sportresor till olika idrottsevenemang runtom i världen. Det är med andra ord oerhört enkelt att till exempel ta en titt tennisresor online.

Se världsstjärnor

Även om de varit med länge så är Roger Federer, Novak Djokovic och Rafael Nadal fortsatt de stora affischnamnen. De två sistnämnda hör än i dag till den absoluta världstoppen och är med på ATP-rankingens topp tio. Trots att Sverige inte längre är den världsnation som vi en gång var, så är ändå Skandinavien representerade i världseliten genom stortalangen Casper Ruud. Oavsett om du gillar fotboll, ishockey, formel 1, handboll eller basket så är det en upplevelse i sig att titta på tennis live.