You’ll never walk alone

Bara när du läser orden ovan så hör du säkert sången och får den där härliga känslan i kroppen. Det är matchdag, och grabbarna i rött är redo att visa vem som bestämmer.

Oavsett om du följt Liverpool FC sedan 70- och 80-talets glansdagar eller mer nyligen med Salah och gänget, så vet du att det bara finns ett lag som gäller. Staden och klubben har alltid haft något speciellt. Således är ju Liverpool FC en av de allra största klubbarna i världen med trogna fans överallt.

Säsongen 2022/23 har börjat lite sämre än förväntat.

Trots det så är upplevelsen av att följa LFC lika mäktig som någonsin. Frågorna är många. Kommer Darwin Nunez att kunna fylla tomrummet efter Mané? Hur länge har ledningen tålamod med Jürgen Klopp om resultaten inte vänder?

Klär du i rött?

Med en blandning av inhemska talanger och internationella stjärnor finns det gott om förebilder i Liverpool FCs A-lag. Du som supporter kan så klart inte ha en matchtröja med varje spelare. Däremot finns det alltid en anledning att bära rött. Kom ihåg att vara uppdaterad med de senaste tillbehören i form av halsduk, matchtröja, mössa och vad du nu kan tänka dig. Varför inte besöka exempelvis Sam Dodds som har ett riktigt stort utbud.